Administratie uitbesteden bij dé backoffice expert | Backofficebureau
Administratie uitbesteden

Administratie uitbesteden

Backoffice, voorfinanciering, wet- en regelgeving in één klap goed geregeld.

Maak een vrijblijvende afspraak Bel mij voor meer informatie

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden
Samenwerken met Backofficebureau

Zelf de regie, onze kennis en expertise

Backofficebureau staat in het teken van complete ontzorging voor uitzendbureaus en intermediairs. Wij verzorgen de administratie, terwijl jij werkgever blijft. Zo kun jij je volledig focussen op de werving, selectie en plaatsing. Wij regelen de rest.

  • Volledige ontzorging
    Wij verzorgen voor jou de complete backoffice, salarisadministratie, contract- en debiteurenbeheer en online systemen. Daarnaast adviseren wij rondom ziekte en re-integratie van jouw uitzendkrachten.
  • Kennisexpert in de flexbranche
    Als kennisexpert verzorgen wij de backoffice voor tal van uitzendbureaus. En dat al ruim 16 jaar. Met onze kennis, ervaring en innovatieve software zijn wij de experts in jouw branche. Niet voor niets verwerken wij meer dan 6 miljoen uren per jaar voor onze uitzend- en detacheringsbureaus.
  • Persoonlijke vraagbaak
    Niet alleen jouw uitzendbureau, maar ook jouw intercedenten profiteren van onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring. Wij staan altijd voor je klaar met advies. Dat betekent direct inhoudelijk sparren met een ervaren specialist.
"Complete ontzorging, kennis en kwaliteit, daarom kiezen intermediairs voor Backofficebureau."
Backoffice administratie direct geregeld bij Backofficebureau

Administratie en mutaties

Zoals je van een backofficedienstverlener mag verwachten nemen wij alle administratieve handelingen over en zorgen we voor de juiste infrastructuur. Wij ontzorgen jou met alle administratieve handelingen: van het contract tot en met de uitbetaling. Ook innoveren wij continu ons systeem met de nieuwste technologie. Zo profiteren jij en jouw klanten direct met ons mee.

Contracten en urenverwerking

We regelen de contracten, bieden ze aan uitzendkrachten aan en verlengen ze. Daarnaast adviseren en informeren onze specialisten over de looptijd, duur en risico van de verschillende contractmogelijkheden.

Loon- en salarisadministratie

Wij zorgen voor het uitbetalen van vakantiegeld en regelen vakantiedagen en kort verzuim. Daarnaast doen we de sociale afdrachten en zorgen we voor een correcte inschaling en toepassen van de verplichte verhogingen. 

Ook profiteer je bij ons direct van een compleet, gebruiksvriendelijk online systeem in jouw eigen huisstijl. Daarmee worden digitaal uitzendkrachten ingeschreven, contracten aangeboden en uren doorgegeven en goedgekeurd. Daarnaast heb je altijd je actuele rapportages beschikbaar. In onze vrijblijvende demonstratie laten wij dit graag aan je zien.

Backofficebureau neemt ook de werkgever- en financieringsrisico's op zich

Voorfinanciering zonder debiteurenrisico

Met onze backofficedienstverlening heb je ook direct de voorfinanciering geregeld. Daarnaast heb je geen kosten door niet betalende debiteuren Wij nemen het debiteurenbeheer en -risico van je over en vorderen de factuur direct bij de debiteur. Daardoor blijf jij nooit met onbetaalde facturen zitten en heb jij er geen werk meer aan. Daarnaast is jouw marge direct meeverzekerd. Allemaal onderdeel van onze complete ontzorging.

Backofficebureau waarborgt de cao, wetgeving en goed werkgeverschap

Wet- en regelgeving

Je kunt ervan op aan dat wij zorgen voor het bijhouden en toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving. Ook kun je bij ons terecht voor juridische vraagstukken en advies. Wij bieden als kennisexpert handige tips en tools om jouw uitzendbureau nóg beter te maken. Wij houden seminars, geven trainingen en bieden nieuwsbrieven aan over actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche. Zo blijf jij volledig op de hoogte.

Kortom, bij Backofficebureau ben je verzekerd van een backofficespecialist die jouw zorgen volledig uit handen neemt. Jij blijft in control en wij zorgen als jouw partner voor de juiste uitvoering en toepassing. Niet voor niets zijn wij een van de grootste backofficedienstverlener voor intermediairs.

Benieuwd hoe onze dienstverlening jouw uitzendbureau verder helpt?

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
01

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek leren we je niet alleen alles over ons en onze dienstverlening, maar kan je direct de diepte in.

Na afloop weet je exact hoe onze dienstverlening werkt, wat het kost en wat het oplevert. Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend.

02

Demonstratie

De voordelen zijn je bekend, de kosten ook. Tijd voor een kijkje in het systeem en de mogelijkheden. Wij nemen je mee door jouw toekomstige portal. Van uren invoeren, contracten aanbieden tot en met de opmaak van de portal met jouw logo en huisstijl.

03

Testcase

Inmiddels heb je alle facetten kunnen zien en is het totale plaatje duidelijk. Maar om echt te kunnen vergelijken, moet je onze dienstverlening ervaren. En dat kan, geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog een testcase aan.