Backoffice uitbesteden voor uitzendbureaus | Backofficebureau
Backoffice uitbesteden

Backoffice uitbesteden

Salarisadministratie, contractbeheer, voorfinanciering, debiteurenbeheer en wet- en regelgeving in één klap goed geregeld.

Maak een vrijblijvende afspraak Bel mij voor meer informatie
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden
lijst met werkzaamheden van een backoffice partij

Wij regelen de backoffice voor jouw uitzendbureau

Als uitzendbureau ligt je focus op het samenbrengen van arbeid en medewerkers. In de praktijk blijkt echter dat je veel tijd kwijt bent met zaken als contractbeheer, salarisadministratie en verzuimbegeleiding. Met Backofficebureau is dat verleden tijd, wij regelen de volledige backoffice werkzaamheden voor jou als intermediair.

Wij zijn er voor de ondernemer die wil starten in de uitzendbranche en voor degene die zijn sporen al lang heeft verdiend. Geen zorgen over juridisch kloppende contracten, tijdige uitbetalingen, of begeleiding bij de re-integratie van zieke medewerkers. Backofficebureau heeft alles in huis om jou volledig te ontzorgen.

Omdat wij onze dienstverlening op maat leveren, zijn wij altijd de perfecte match voor jou. Of je nu wilt overstappen, of voor het eerst met een backoffice partij samen wil werken.

Plan een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
"Complete ontzorging, kennis en kwaliteit, daarom kiezen intermediairs voor Backofficebureau."
Backoffice werkzaamheden lijst geschreven op notitieblok met laptop

Backoffice uitzendbureau werkzaamheden

  • Loonbetalingen
  • Urenregistratie
  • Debiteurenbeheer
  • Facturatie
  • Voorfinanciering van lonen
  • Contractbeheer
  • Ziekteverzuim
  • Softwarepakket

De administratie van jouw uitzendbureau regelen wij. Hierdoor kun jij je bezighouden met waar je echt goed in bent: Het helpen van de kandidaat aan die nieuwe leuke baan.

Afbeelding van map met papierwerk

Salarisadministratie

Door jouw backoffice uit te besteden, bespaar je veel tijd op administratieve processen. Het begint allemaal met het aanbieden van een geldig contract. Onze experts zorgen dat het contract juridisch in orde is en dat het in lijn ligt met de geldende cao. Zo weten wij zeker dat onder meer de juiste inlenersbeloning wordt toegepast. Zodra er wijzigingen plaatsvinden in de overeenkomst voeren wij dit door in het lopende contract.

De volgende uitdaging is het uitbetalen van de salarissen. Daar is een correcte administratie van levensbelang. Ook hier hebben wij een oplossing voor. Dankzij onze online portals is het doorgeven van uren een eenvoudige klus. Wij zorgen dat de medewerkers op tijd het juiste salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave ontvangen. Omdat wij meerdere betaalmomenten bieden, kan de verloning gaan zoals jij gewend bent.

Zo zijn alle medewerkers verzekerd van kloppende financiën zonder dat jij daar extra werk aan hebt. 

Backofficebureau neemt ook de werkgever- en financieringsrisico's op zich

Voorfinanciering zonder debiteurenrisico

Als uitzendkrachten aan het werk gaan bij opdrachtgevers worden de lonen voorgefinancierd, inclusief loonheffingen en omzetbelasting. Dit bedrag kan snel oplopen als een opdrachtgever niet (op tijd) betaalt. Bij Backofficebureau hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Wij nemen de voorfinanciering op ons.

Slecht-betalende opdrachtgevers, is er iets vervelender dan dat? Met Backofficebureau is dat niet langer een probleem, wanneer wij het debiteurenbeheer van jou overnemen. Niet alleen hoef jij niet meer achter de debiteuren aan te bellen, ook het bijbehorende risico komt bij ons te liggen. Wij vorderen de factuur direct bij de eindklant zodat jij geen risico loopt.

Allemaal onderdeel van onze complete ontzorging.

Afbeelding met laptop in kantooromgeving

Ziekteverzuim en re-integratie

Onze casemanagers Verzuim adviseren als het gaat om preventie en-, ziekteverzuim en begeleiden medewerkers bij arbeidsongeschiktheid. Dit doen zij gedurende de eerste twee jaar van verzuim persoonlijk. De casemanagers gaan verzuimgesprekken aan en begeleiden medewerkers terug naar werk. Voor deze begeleiding werken wij intensief samen met een gecertificeerde arbodienst. 

Laptop met uitzendsoftware

Geavanceerde uitzendsoftware

Verzekerd zijn van een goede backoffice is fijn. Backofficebureau doet alleen net een stapje meer dan dat. Wij stellen onze geavanceerde software tot je beschikking. Met de gepersonaliseerde portal houd je een overzicht van de uren, loonstroken en arbeidsovereenkomsten. En op ons vacatureplatform heb je toegang tot een handig CRM en maak je gebruik van de matchingtool. Hiermee match je nog sneller kandidaten aan vacatures. 

Dankzij onze cao-website, die ook voor jou toegankelijk wordt gemaakt, heb je een ideaal up-to-date naslagwerk van alle bestaande cao’s. Doordat deze in heldere taal zijn samengevat vind je snel de informatie die je zoekt.

Ontdek de mogelijkheden
Backofficebureau waarborgt de cao, wetgeving en goed werkgeverschap

Wet- en regelgeving

Je kunt ervan op aan dat wij zorgen voor het bijhouden en toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving. Ook kun je bij ons terecht voor juridische vraagstukken en advies. Wij bieden als kennisexpert handige tips en tools om jouw uitzendbureau nóg beter te maken. Wij houden seminars, geven trainingen en bieden nieuwsbrieven aan over actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche. Zo blijf jij volledig op de hoogte.

Kortom, bij Backofficebureau ben je verzekerd van een backofficespecialist die jouw zorgen volledig uit handen neemt. Jij blijft in control en wij zorgen als jouw partner voor de juiste uitvoering en toepassing. Niet voor niets zijn wij een van de grootste backofficedienstverleners voor intermediairs.

Mail een vraag
Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord. Uiteraard kan je ons ook altijd direct telefonisch bereiken via 0342 - 22 00 91.

Verplichte velden
Samenwerken voor zpp facturatie

Zekerheid voor zzp’ers

Zelf de regie over de samenwerkingen, maar toch ruim 17 jaar kennis en expertise achter de hand. Dat is werken met Backofficebureau wanneer wij de facturatie van zzp’ers namens jou overnemen. Jij bemiddelt de zzp’er in het belang van jouw opdrachtgevers, wij zorgen achter de schermen voor de administratie, betalingen en contracten.

Met behulp van onze portals staan alle gewerkte uren overzichtelijk op één plek. Ideaal voor jou, de opdrachtgever en de zzp’er. Om je de zekerheid te bieden van inkomen, kopen wij de facturen naar jouw opdrachtgever over. Daarmee worden wij direct verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer. En om de zzp’er ook van een zeker inkomen te voorzien, bieden wij de mogelijkheid om al binnen twee dagen na facturatie uit te betalen.

Bel terug voor meer informatie
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden
Gloeilamp voor raam

Persoonlijke vraagbaak

Met meer dan 17 jaar ervaring als backofficepartner in de uitzendbranche, zijn wij met recht dé expert op het gebied van backoffice uitbesteden in de flexmarkt. Wij hebben verstand van contractbeheer, salarisadministratie, verzuim, pensioen, cao’s en (arbeid)recht. Onze Support-afdeling staat dagelijks voor je klaar om al jouw vragen, en die van jouw opdrachtgevers en uitzendkrachten, te beantwoorden. Met zoveel kennis in huis blijven er geen vragen onbeantwoord.

Wij passen onze dienstverlening aan zodat het aansluit bij jouw behoeften als intermediair. In welke fase je ook zit.

Maak een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Benieuwd hoe onze dienstverlening jouw uitzendbureau verder helpt?

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
01

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek leren we je niet alleen alles over ons en onze dienstverlening, maar kan je direct de diepte in.

Na afloop weet je exact hoe onze dienstverlening werkt, wat het kost en wat het oplevert. Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend.

02

Demonstratie

De voordelen zijn je bekend, de kosten ook. Tijd voor een kijkje in het systeem en de mogelijkheden. Wij nemen je mee door jouw toekomstige portal. Van uren invoeren, contracten aanbieden tot en met de opmaak van de portal met jouw logo en huisstijl.

03

Testcase

Inmiddels heb je alle facetten kunnen zien en is het totale plaatje duidelijk. Maar om echt te kunnen vergelijken, moet je onze dienstverlening ervaren. En dat kan, geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog een testcase aan.