Backoffice zorgeloos uitbesteden voor uitzendbureaus | Backofficebureau
Backoffice uitbesteden

Backoffice uitbesteden

Administratie, voorfinanciering, ziekterisico en wet- en regelgeving. In één klap goed geregeld bij Backofficebureau.

Maak een vrijblijvende afspraak Bel mij voor meer informatie

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden

Uitbesteden van jouw backoffice

Backoffice uitbesteden bij Backofficebureau staat in het teken van complete ontzorging voor uitzendbureaus en intermediairs. Wij verzorgen dus niet alleen de administratie, maar ook alles op financieel en juridisch gebied.

  • Volledig ontzorging
    Wij verzorgen voor jou de complete backoffice, salarisadministratie, contract- en debiteurenbeheer. Daarnaast nemen wij de werkgeversrisico’s over en regelen alles rondom ziekte en re-integratie van de medewerkers. Jij de business, wij de backoffice.
  • Kennisexpert in de branche
    Als kennisexpert verzorgen wij de backoffice voor tal van opdrachtgevers. En dat al 16 jaar. Met onze kennis, ervaring en focus op goed werkgeverschap zijn wij de experts in jouw branche. Niet voor niets verwerken wij meer dan 6 miljoen uren per jaar voor onze klanten. Nodig ons uit voor een gesprek en oordeel zelf.
  • Écht goed geregeld
    Naast onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring hebben wij alle certificeringen in huis. Niet alleen jouw uitzendbureau, maar ook jouw klanten profiteren hiervan. Met Backofficebureau ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Kortom, jij de werving en selectie, wij de administratie, rompslomp en risico's. Daarbij staat goed werkgeverschap voorop. Bekijk onze uitgebreide video hiernaast of lees hieronder wat wij jou allemaal uit handen kunnen nemen.

"Complete ontzorging, kwaliteit en goed werkgeverschap, daarom kiezen intermediairs voor Backofficebureau."
Backoffice administratie direct geregeld bij Backofficebureau

Administratie uitbesteden

Zoals je van een backofficedienstverlener mag verwachten nemen wij alle administratieve handelingen over en zorgen we voor de juiste infrastructuur. 'Payroll voor uitzendbureaus' wordt deze uitbesteding ook wel genoemd. Wij als backofficepartner regelen alles: van het contract tot en met de uitbetaling. Ook innoveren wij continu ons systeem met de nieuwste technologie. Zo profiteren jij en jouw klanten direct met ons mee.

Loon- en salarisadministratie

Denk hierbij aan uitbetalen van vakantiegeld, vakantiedagen, kort verzuim, doen van de sociale afdrachten, zorgen voor een correcte inschaling en toepassen van de verplichte verhogingen. 

Contracten en urenverwerking

We regelen de contracten, bieden ze aan en verlengen ze. Daarnaast adviseren en informeren onze specialisten over de looptijd, duur en risico van de verschillende contractmogelijkheden.

Ook profiteer je bij ons direct van een compleet, gebruiksvriendelijk online systeem in jouw eigen huisstijl. Daarmee kunnen jij en jouw klanten digitaal medewerkers inschrijven, contracten aanbieden, uren doorgeven en goedkeuren en heb je altijd actuele rapportages beschikbaar. In onze vrijblijvende demonstratie laten wij dit graag aan je zien.

Backofficebureau neemt  ook de werkgever- en financieringsrisico's over

Uitbesteding werkgever- en financieringsrisico's

Met onze backofficedienstverlening nemen wij jouw werkgever- en ondernemersrisico's over. Dit gebeurt op verschillende gebieden. Zo doen wij de voorfinanciering, kredietchecks, margebetalingen, transitievergoeding en ligt het complete debiteurenbeheer en -risico bij ons.

Ook nemen wij het ziekterisico over. Onze gespecialiseerde casemanagers begeleiden de medewerkers bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en dragen zorg voor re-integratie. Dit betekent geen extra kosten voor begeleiding en geen risico's op het gebied van debiteuren, ziekte en financiering. Die zijn namelijk voor onze rekening.

Uiteraard hebben wij alle certificeringen, keurmerken en branche-aansluitingen waar jij en jouw klanten van meeprofiteren. Denk aan de NEN 4400-1, SNA-certificering, ons convenant met de Belastingdienst én de mogelijkheid om te betalen via een G-rekening. Tevens kunnen wij jouw uitzendbureau begeleiden in het behalen van de VCU-certificering. Allemaal onderdeel van onze complete ontzorging.

Backofficebureau waarborgt de cao, wetgeving en goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap, cao en wetgeving

Wij nemen goed werkgeverschap zeer serieus. Dat begint bij medewerkers geven waar zij recht op hebben. Maar daar gaan wij graag wat verder in. Medewerkers kunnen via ons kosteloos profiteren van de werkkostenregeling, scholingspot, collectiviteitskortingen en ze kunnen voor informatie terecht bij onze HR-consulenten.

Je kunt ervan op aan dat wij zorgen voor het bijhouden en toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving. Ook kun je bij ons terecht voor juridische vraagstukken en advies. Wij bieden als kennisexpert handige tips en tools om jouw uitzendbureau nóg beter te maken. Wij houden seminars, geven trainingen en bieden nieuwsbrieven aan over actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche. Zo blijf jij volledig op de hoogte.

Kortom, bij Backofficebureau ben je verzekerd van een backofficespecialist die jouw zorgen volledig uit handen neemt. Jij blijft in control en wij zorgen als jouw partner voor de juiste uitvoering en toepassing. Niet voor niets zijn wij een van de grootste backofficedienstverlener voor intermediairs.

Benieuwd hoe onze dienstverlening jouw uitzendbureau verder helpt?

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
01

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek leren we je niet alleen alles over ons en onze dienstverlening, maar kan je direct de diepte in.

Na afloop weet je exact hoe alles werkt, wat het kost en wat het oplevert. Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend.

02

Demonstratie

De voordelen zijn je bekend, de kosten ook. Tijd voor een kijkje in het systeem en de mogelijkheden. Wij nemen je mee door jouw toekomstige portal. Van uren invoeren, contracten aanbieden tot en met de opmaak van de portal met jouw logo en huisstijl.

03

Testcase

Inmiddels heb je alle facetten kunnen zien en is het totale plaatje duidelijk. Maar om echt te kunnen vergelijken, moet je onze dienstverlening ervaren. En dat kan, geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog een testcase aan.

Wij maken niet alleen het verschil voor jou, maar ook voor jouw klanten en uitzendkrachten.