Backoffice overstappen zonder gedoe | Backofficebureau
Overstappen van backofficepartij

Overstappen van backofficepartij

Geen drempels en snel van start. Werk samen met de backoffice specialist in de uitzendbranche.

Maak een afspraak Bel mij terug
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden

Voor uitzendbureaus

Voor jou kent uitzenden geen geheimen meer, je bent al langer actief in de branche. Wat je zoekt is een betrouwbare partij die kan ondersteunen met de administratieve heisa. Een partij, die net als jij, weet wat er komt kijken bij het werken in de flex-business. Een stevige sparringpartner. En een onderneming waarbij je zeker bent van juridische correctheid. Backofficebureau is zo’n partij. 

Kennis

Sommige gevallen vergen specialistische kennis. Dan is het fijn te weten dat jouw backofficepartner hier mee om weet te gaan. Met meer dan 15 jaar ervaring in personeelsbeheer in de uitzendbranche, kun je bij ons met al je vragen terecht. Wij gaan voor zekerheid, bij twijfel doen wij een extra check. Samen sparren wij net zo lang tot we de beste oplossing hebben gevonden. Dankzij onze kennis, gaan we daarbij echt de diepte in. 

Heldere dienstverlening

Grijze gebieden daar doen wij niet aan. Onze afspraken zijn helder, vooraf weet jij precies waar je aan toe bent. Wat de kosten zijn en wat je kunt verwachten. Wij doen niet aan kleine lettertjes die later in jouw nadeel uitvallen. Met Backofficebureau heb je altijd een betrouwbare partner aan jouw zij. En dankzij een vast contactpersoon weet je precies met wie je te maken hebt.

Al meer dan 15 jaar weten uitzendbureaus ons te vinden voor het uitbesteden van hun backoffice. Voor velen gelden wij als de stabiele factor in hun onderneming. Daarom zorgen wij voor een goede bereikbaarheid en denken pro actief mee.

Topsoftware in de flexbranche

Met zoveel ervaring weten wij dat de juiste software onmisbaar is. Daarom werken wij uitsluitend met de beste software die er voor de uitzendbranche beschikbaar is. Daarbij zijn wij samenwerkingen aangegaan om de software tot het maximale te ontwikkelingen. Een proces dat altijd gaande is. Zodat jij verzekerd blijft van hoge kwaliteit en de zekerheid van betrouwbare en innovatieve systemen.