Backoffice portal en tools | Backofficebureau
Backoffice portal & tools

Backoffice portal & tools

Toegang tot de beste software en handige tools voor jou, klanten en uitzendkrachten.

Vraag een demo aan
Backoffice demo

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze backoffice-demo lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien waar jij en jouw klanten van profiteren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden

Geavanceerde tools zonder investering

Goed personeelsbeheer vraagt om de benodigde software en dus investering. Bij Backofficebureau hebben wij die investering al voor jou gedaan en profiteer jij zonder extra kosten van geavanceerde tools en software. 

  • Online portals voor jou, opdrachtgevers en uitzendkrachten
  • Exclusieve toegang tot ons vacatureplatform en kandidaten
  • Handige tools voor cao’s, CRM en werving en selectie

Digitale administratie

Een belangrijk onderdeel van de backoffice is personeelsadministratie. Dit moet goed geregeld zijn om het hele proces soepel te laten verlopen. Het liefst heb je de administratie direct beschikbaar om in te kunnen zien, mutaties of nieuwe inschrijving te doen en gemakkelijk de urenregistratie bij te houden. Daarom is ons hele proces digitaal ingericht.

Onze gepersonaliseerde portals zijn dé plek om alle personeelszaken online te regelen. Vanachter je pc, op je tablet of mobiel. Hierdoor kun je altijd en overal uren inzien, uitzendkrachten inschrijven, arbeidsovereenkomsten aanbieden en nog veel meer. Deze portal is zowel voor jou als jouw opdrachtgever beschikbaar. Uitzendkrachten krijgen een eigen portal met daarin persoonlijke documenten zoals arbeidsovereenkomsten, gewerkte uren, declaraties, loonstroken en jaaropgaven.

Up-to-date cao overzicht

Juridisch moet alles kloppen. Daarom passen wij de regels die per cao van toepassing zijn toe in ons dagelijkse personeelsbeheer. Omdat er een flink aantal cao’s is, die niet altijd even helder zijn, hebben we een naslagwerk gecreëerd in de vorm van een cao website. Deze wordt continu up-to-date gehouden. Hiermee heb je gemakkelijk, snel en overzichtelijk de belangrijkste informatie uit de verschillende cao’s op je scherm.

Een uniek onderdeel in de ontzorging van intermediairs door Backofficebureau.

Vacatureplatform

Om optimaal te kunnen werven en selecteren, is een groot bereik bevorderlijk. Daarom stellen wij ons vacatureplatform beschikbaar voor jouw vacatures. Zo worden de vacatures niet alleen gezien door jouw eigen netwerk, maar ook door iedereen die verbonden is aan de onze. 

Vergroot je kandidatenbak

Naast vacatures, is ons platform ook uitermate geschikt voor het vinden en onderhouden van contact met kandidaten. Met het ingebouwde CRM-systeem houd je een helder overzicht van de door jou gezochte, benaderde en geplaatste kandidaten. Bovendien heeft de website nog een unieke feature die het koppelen van krachten aan vacatures vereenvoudigd: de matchingtool.

De matchingtool laat jou zien welke kandidaten overeenkomen met de gevraagde eisen. Is een vacature enkel voor fulltimers, dan vallen de parttimers automatisch af. Dat maakt het vinden van de ideale kandidaat een stuk makkelijker.