Neem contact met ons op | Backofficebureau

Wij helpen je graag verder

Backofficebureau is een onderdeel van P-services HR group dat zich speciaal richt op intermediairs. Naast ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid kun je ervan op aan dat wij alles in eigen beheer regelen. Hiermee ontzorgen wij volledig op het gebied van administratieve lasten, financiering en ondernemingsrisico's. Als intermediair regel je de werving en selectie van uitzendkrachten voor opdrachtgevers. Wij ondersteunen je hierin én regelen de rest.

Wij zijn jouw vraagbaak, jouw denktank, jouw persoonlijke helpdesk, jouw expert en jouw extra paar professionele handen. Zo lopen jij en jouw opdrachtgevers geen risico en heb je alles in één klap goed geregeld. Meer weten? Interesse in een vrijblijvende afspraak? Of gewoon een vraag? Onze senior accountmanagers helpen jou graag (vrijblijvend) verder.

Wij werken landelijk vanuit onze vestigingen in Barneveld (hoofdkantoor), Heerenveen en Oss. Door onze lokale vestigingen is er altijd een specialist bij jou in de buurt die langskomt wanneer jij daar behoefte aan hebt. 

Mail een vraag

Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord. Uiteraard kan je ons ook altijd direct telefonisch bereiken via 0342 - 22 00 91.

Verplichte velden