Jouw Gecertificeerde Backoffice partner | Backofficebureau
Gecertificeerde Backoffice

Gecertificeerde Backoffice

Van NEN 4400-1, SNA- en VCU-certificeringen tot aan een ABU- en NBBU-lidmaatschap. Bij ons ben je in goede handen.

Jouw backofficepartner

Besteed je als intermediair je backoffice uit aan Backofficebureau, dan nemen wij alle administratieve, juridische en financiële risico’s uit handen. Complete ontzorging noemen wij dat. 

Certificeringen en keurmerken

Onze jarenlange ervaring en onze kennis op het gebied van wet- en regelgeving zorgen ervoor dat je bij ons geen enkel risico loopt. Het is dan ook geen verrassing dat wij voldoen aan alle keurmerken en certificeringen die zorgdragen voor een goede dienstverlening, namelijk:

NEN 4400-1 
SNA-keurmerk  

Tevens zijn wij VCU-gecertificeerd en kunnen wij jouw uitzendbureau begeleiden in het behalen van de VCU-certificering. Daarnaast hebben wij een samenwerking met de Belastingdienst, een zogeheten convenant horizontaal toezicht en kun je bij ons gebruikmaken van een G-rekening

Branche- en pensioenaansluitingen

Naast de genoemde keurmerken en certificeringen zijn wij ook aangesloten bij brancheorganisaties. Zij stellen zeer hoge kwaliteitseisen en controleren haar leden periodiek.

Lidmaatschap ABU
Lidmaatschap NBBU

Daarnaast hebben wij kennis van alle cao's en we hebben verschillende pensioenaansluitingen waaronder het StiPP-pensioen, het bpfBOUW-, het ambtenaren- en onderwijspensioen (ABP) en het BPF Schilderspensioen

Maak een afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden