Goed werkgeverschap maakt hét verschil | Backofficebureau
Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Dat betekent net wat meer aanbieden, waaronder scholing, collectiviteitskortingen en belastingvoordelen voor medewerkers.

Goed werkgeverschap

Met Backofficebureau ben je verzekerd van goede voorwaarden voor medewerkers. Met onze HR-dienstverlening zorgen wij voor een verantwoorde samenwerking tussen intermediair, opdrachtgever en medewerker waarin goed werkgeverschap voorop staat. Dat begint al bij het moment dat de medewerker aan de slag gaat. Wij nemen persoonlijk contact op wanneer de medewerker bij ons in dienst komt om de arbeidsovereenkomst te bespreken en vragen te beantwoorden.

Daarnaast kunnen medewerkers bij ons vanzelfsprekend rekenen op tijdige betaling. Wij betalen zowel wekelijks als vierwekelijks op donderdag het salaris uit. Dankzij de zorgvuldige arbeidsvoorwaardencheck die wij vooraf doen, krijgt de medewerker waar hij/zij recht op heeft. Denk hierbij aan de juiste inschaling, overuren, adv-dagen etc. Het arbeidsverleden van de medewerker nemen wij hierin mee, zodat een medewerker zijn/haar rechten behoudt.

Onze contracten met medewerkers zijn gericht op een langdurige samenwerking. Onze voorkeur gaat uit naar contracten met een minimale duur van drie maanden. De contracten, gewerkte uren en loonstroken kan de medewerker terugvinden in zijn/haar persoonlijke portal.

Wanneer de medewerker ziek of arbeidsongeschikt is, wordt hij/zij door onze eigen casemanagers van Uwarbo persoonlijk begeleid. De medewerker hoeft vervolgens niet vier tot zes weken te wachten op ziektegeld. Als de medewerker deze week ziek is, krijgt de medewerker volgende week loon.

Naast zorgen dat medewerkers krijgen waar ze recht op hebben, profiteren medewerkers via ons van korting op de zorgverzekering, kunnen ze gebruikmaken van onze scholingspot en bieden wij belastingvrij voordeel op verschillende producten en abonnementen. Zo kan de medewerker een laptop, mobiele telefoon, fiets en fitnessabonnement aanschaffen met het bruto salaris.

Samengevat: bij Backofficebureau staat het belang van de medewerker voorop. Zo kunnen jouw opdrachtgevers ervan op aan dat hun medewerkers krijgen waar ze recht op hebben én meer.

Maak een afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden