Dé Kennisexpert in de Uitzend- en Flexbranche | Backofficebureau
Kennisexpert in de uitzendbranche

Kennisexpert in de uitzendbranche

Kennis over cao-, wet- en regelgeving direct paraat.

Daarom Backofficebureau
Expert in wet- en regelgeving

Onze oorsprong ligt in flexibele arbeid. We zijn gespecialiseerd in alle mogelijke contractvormen, het uitbesteden van personeel, arbeidsrecht en urenverwerking in online systemen. We hebben de juiste mensen, tools, kennis en certificaten in huis om jou zo goed mogelijk te bedienen met onze backoffice-oplossing.

Sparren met dé brancheverenigingen

Wij staan in goed contact met brancheverenigingen. Dankzij onze aansluiting bij zowel de NBBU als de ABU zijn wij als eerste op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche. Zo kunnen we altijd actuele kennis aan jou overdragen.

Dit doen wij door middel van factsheets en nieuwsbrieven over actuele onderwerpen in jouw branche. Daarnaast bieden wij handige tips en tools voor intermediairs aan, bijvoorbeeld onze whitepaper: Backoffice vergelijken als intermediair? 7 tips!

Constante scholing en opleiding

Kennis vinden wij belangrijk. Je hebt bij Backofficebureau uitsluitend contact met senior accountmanagers die volledig thuis zijn in de complexe materie van flexibele arbeid, wet- en regelgeving. Daarnaast doen wij alles in eigen beheer. Dit betekent direct sparren met HR-adviseurs, loonverhoudingsspecialisten, juristen en casemanagers die vakkundig, daadkrachtig en pro-actief handelen. Kortom, direct schakelen met professionals. 

Onze mensen worden continu geschoold en zijn aangesloten bij het NIRPA. Met het oog op het zo goed mogelijk kunnen adviseren in arbeidsjuridische zaken, het hanteren van correcte lonen en het verstrekken van de juiste contracten. Een vereiste in jouw branche, aangezien wet- en cao-wijzigingen aan de orde van de dag zijn. Zo beperk je de risico's. Daarnaast blijven we bij Backofficebureau op zoek naar mogelijkheden om onze digitale systemen te optimaliseren.

Kortom, bij Backofficebureau werk je met specialisten. Zo lopen jij en je klanten geen risico. Benieuwd hoe wij jouw uitzendbureau verder helpen? 

Maak een afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Waar let je op wanneer je backofficepartijen vergelijkt?