Alles over dé backofficespecialist in de uitzendbranche | Backofficebureau
Wie wij zijn?

Wie wij zijn?

Wij zijn Backofficebureau, aangenaam.

Over uw backoffice partner Backofficebureau
Onze missie

Ons doel met Backofficebureau is jou als intermediair te ontzorgen. Zowel op administratief, financieel als juridisch gebied. Omdat we erin geloven dat zowel jij als wij ons vooral moeten bezighouden met waar we goed in zijn. Om kwaliteit te kunnen garanderen, om continu in beweging te blijven, te kunnen ontwikkelen en om de beste of misschien wel de grootste te worden. Jij in het werven en selecteren voor jouw opdrachtgevers. Backofficebureau in alles wat qua wetgeving, arbeidsovereenkomsten, systemen en urenverwerking in de uitzendbranche aan de orde is. 

Jij de business, wij de complete backoffice. Dat is de gedachte.

Ontdek onze ontzorging
"Elke dag zetten wij ons in om te zorgen dat onze klanten groeien. In kennis, omvang en kwaliteit"
De mensen achter Backofficebureau
Wie wij zijn

We zijn een hardwerkende club van bescheiden mensen. Toch durven we te stellen dat Backofficebureau door de jarenlange ervaring en samenwerking met tal van uitzendbureaus inmiddels kennisexpert is op het gebied van intermediairs. Daardoor weet je dat als je met ons samenwerkt je geen (juridisch en financieel) risico loopt en nieuwe wet- en regelgeving direct wordt toegepast. Je profiteert van onze digitale omgeving en ervaren uitzend- en salarisprofessionals die volledig thuis zijn in jouw vakgebied en waar je direct mee kunt sparren. Dat is Backofficebureau.

Kennismaken? Wij komen langs

100+

backoffice-experts

16+

jaar ervaring

1

contactpersoon

6 mln

verwerkte uren per jaar

Backofficebureau

Backofficebureau - onderdeel van P-services HR group - is uitgegroeid tot dé specialist voor intermediairs. Bij ons ben je verzekerd van een schat aan ervaring, kennis en kwaliteit. Bovendien regelen wij alles in eigen beheer. Dit betekent direct sparren met HR-adviseurs, loonverhoudings- specialisten, juristen en casemanagers. Door onze lokale vestigingen is er altijd een specialist bij jou in de buurt die langskomt wanneer jij daar behoefte aan hebt. Direct sparren en altijd een bekend gezicht, wel zo prettig.