Eigen uitzendbureau starten? Direct alles geregeld | Backofficebureau
Uitzendbureau starten?

Uitzendbureau starten?

Administratie, voorfinanciering en debiteurenrisico in één klap geregeld. Jij de business, wij de backoffice.

Bel mij voor meer informatie Volg onze gratis masterclass
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden

Direct starten zonder risico’s

Als beginnende ondernemer in de flexbranche komt er veel op je af. Dat kan je onzeker maken. Want waar begin je? Hoe houd je de administratie op orde? Wat doe je met de financieringsrisico’s? Backofficebureau heeft het antwoord op al je vragen. Dankzij onze kennis, ervaring en geavanceerde software sta jij er niet alleen voor, maar haal je een gedegen partner in huis.

Met Backofficebureau aan je zijde krijgt jouw uitzendonderneming de kickstart waar je naar verlangt. Omdat wij alles in huis hebben; de software, de kennis en de financiële middelen, kun jij al binnen een week van start. Het financieringsrisico en debiteurenbeheer nemen wij van je over. De backoffice diensten en software regelen wij en de kennis van onze mensen krijg je er gratis bij.

Plan een afspraak
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Uitzendbureau beginnen? Alles wat je moet weten verzameld in onze gratis masterclass

Opties eigen uitzendbureau starten

Opties voor het beginnen van een uitzendbureau

Wil jij gaan ondernemen in de flexbranche, dan komt daar wel wat bij kijken. Waar begin je? Welke opties heb je? En wat zijn de gevolgen?

Als je een uitzendbureau wilt beginnen is het belangrijk goed geïnformeerd van start te gaan.

Wij hebben alles wat je moet weten op een rij gezet. Het eerste wat je moet bepalen is op welke manier je wilt gaan ondernemen. Kortweg zijn er drie opties als uitzendbureau:

 • Optie 1: starten als zelfstandig ondernemer
 • Optie 2: starten als franchisenemer
 • Optie 3: samenwerken met een backofficepartij

Als zelfstandige heb je de regie in eigen handen, maar heb je wel een startkapitaal en veel kennis nodig. Kies je ervoor om als franchisenemer te starten, dan kan je meeliften op de naamsbekendheid, maar verlies je zelfstandigheid en flexibiliteit. Ga je samenwerken met een backofficepartij, dan heb je minder administratieve werkzaamheden en profiteer je direct van geavanceerde software. Wat past bij jou?

Wij helpen jou tijdens een kennismaking om alle opties, inclusief voor en nadelen op een rij te zetten. Zo kun jij goed afwegen welke optie bij jou past.

Vrijblijvende kennismaking
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat samenwerken met Backofficebureau inhoudt: de voordelen, mogelijkheden, het online systeem en de kosten.

Verplichte velden
Zelfstandig starten, waar moet je allemaal aan denken?

Eigen beheer of uitbesteden?

Je kunt op meerdere manieren een uitzendbureau runnen. Wanneer je jouw eigen merk wilt behouden zijn er twee opties;

 • Alles in eigen beheer
  Dit betekent dat jij alles zelf gaat regelen. De administratie, software en risico's. Jij zet jouw eigen merk op de kaart, doet de voorfinanciering, zorgt voor alle aansluitingen en maakt geen gebruik van externe partijen.
   
 • Uitbesteden van jouw administratie
  Hierbij besteed je de administratie en bijkomende risico’s uit. Je lift mee op de kennis en expertise van jouw backofficepartij, maar blijft onder een eigen merknaam werken.

Welke vorm je ook kiest, in alle gevallen is het goed om te ontdekken wat bij jou past en wat de voor- en nadelen zijn.

Ontdek de mogelijkheden
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Eigen uitzendbureau starten met Backofficebureau

Start met een backofficespecialist

Naast het doen van de voorfinanciering zijn er nog meer redenen om de backoffice bij ons onder te brengen. Backofficebureau is jouw HR-medewerker, salarisadministrateur, verzuimbegeleider, pensioenadviseur, cao-specialist en (arbeidsrecht)jurist in één. 

Door onze jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met talloze intermediairs zijn wij uitgegroeid tot dé backofficespecialist in de uitzendbranche. Wij bieden opties voor zowel grote intermediairs als startende uitzenders.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw flex onderneming verder helpen.

Bel mij terug
Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden