Eigen uitzendbureau starten? Direct alles goed geregeld | Backofficebureau
Uitzendbureau starten?

Uitzendbureau starten?

Administratie, voorfinanciering en debiteurenrisico in één klap geregeld. Jij de business, wij de backoffice.

Bel mij voor meer informatie Stel een vraag

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden

Vragen?

Stel ze gerust, wij helpen je graag verder. Vul het formulier in en wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord. Uiteraard kan je ons ook altijd direct telefonisch bereiken via 0342 - 22 00 91.

Verplichte velden
Opties eigen uitzendbureau starten

Opties voor het beginnen van een uitzendbureau

Wil jij gaan ondernemen in de flexbranche, dan komt daar wel wat bij kijken.Waar begin je? Welke opties heb je? En wat zijn de gevolgen?

Als je een uitzendbureau wilt beginnen is het belangrijk goed geïnformeerd van start te gaan.

Wij hebben alles wat je moet weten op een rij gezet. Het eerste wat je moet bepalen is op welke manier je wilt gaan ondernemen. Kortweg zijn er drie opties:

  • Optie 1: een uitzendbureau starten als zelfstandig ondernemer
  • Optie 2: een uitzendbureau starten als franchisenemer
  • Optie 3: samenwerken met een backofficepartij

Als zelfstandige heb je de regie in eigen handen, maar heb je wel een startkapitaal en veel kennis nodig. Kies je ervoor om als franchisenemer te starten, dan kan je meeliften op de naamsbekendheid, maar verlies je zelfstandigheid en flexibiliteit. Ga je samenwerken met een backofficepartij, dan heb je minder administratieve werkzaamheden en profiteer je direct van geavanceerde software. Wat past bij jou?

Wij helpen jou tijdens een kennismaking om alle opties, inclusief voor en nadelen op een rij te zetten. Zo kun jij goed afwegen welke optie bij jou past.

Vrijblijvende kennismaking

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat samenwerken met Backofficebureau inhoudt: de voordelen, mogelijkheden, het online systeem en de kosten.

Verplichte velden
Zelfstandig starten, waar moet je allemaal aan denken?

Eigen beheer of uitbesteden?

Je kunt op meerdere manieren een uitzendbureau starten. Wanneer jij alles onder jouw eigen merk wilt houden zijn er twee op

  • Alles in eigen beheer, eigen merknaam
    Dit betekent dat jij alles zelf gaat regelen. De administratie, de software en de risico's. Jij zet jouw eigen merk op de kaart, doet de voorfinanciering, zorgt voor alle aansluitingen en maakt geen gebruik van externe partijen.
  • Uitbesteden van jouw administratie, eigen merknaam
    Hierbij blijf jij werkgever, maar besteed je de administratie uit. Je lift mee op de kennis en expertise van jouw backofficepartij, maar blijft onder eigen merknaam werken.

Je kunt ook gaan samenwerken met bestaande partijen. Welke vorm je ook kiest, in alle gevallen is het goed om te ontdekken wat bij jou past en wat de voor en nadelen zijn. 

Eigen uitzendbureau starten met Backofficebureau

Start met een backofficespecialist

Naast het doen van de voorfinanciering zijn er nog meer redenen om de backoffice bij ons onder te brengen. Backofficebureau is jouw HRmedewerker, salarisadministrateur, arbodienst, pensioenadviseur, caospecialist en arbeidsrechtjurist in één. 

Door onze jarenlange ervaring en intensieve samenwerking met talloze intermediairs zijn wij uitgegroeid tot dé backofficespecialist in de uitzendbranche. Wij bieden opties voor grote intermediairs en startende uitzenders, in welke situatie jij ook zit.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij jouw flex onderneming verder helpen.

Bel mij terug

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden