Het verhaal van Sketz | Backofficebureau
Het verhaal van Sketz
Het verhaal van Sketz

"Door samen te werken met een backofficepartij hoefden wij niet te investeren in dure uitzendsoftware, geen lonen voor te financieren én niet alle vereiste certificeringen te regelen."

Sketz

Met twee kantoren in Kampen en ‘t Harde richt uitzendbureau Sketz zich op de werving en selectie van uitzendkrachten voor opdrachtgevers in de branches productie, logistiek, administratie, bouw, infra en techniek. Door het grote netwerk in regio Kampen en de jarenlange ervaring in de uitzendbranche van de medewerkers van Sketz blijft het uitzendbureau groeien.

Sinds de start van Sketz in 2015 werkt het uitzendbureau samen met een backofficepartij. René van Breemen, accountmanager bij Sketz, legt uit waarom: “Door vanaf het begin af aan samen te werken met een backofficepartij hoefden wij niet te investeren in dure uitzendsoftware, geen lonen voor te financieren én niet alle vereiste certificeringen te regelen. Het was voor ons dus veel makkelijker en financieel aantrekkelijker om een samenwerking aan te gaan met een partij die dat allemaal voor ons kon regelen.

Sinds begin 2017 werken we samen met Backofficebureau. We kozen ervoor om over te stappen naar Backofficebureau omdat we niet helemaal tevreden waren met de samenwerking met de andere backofficepartij. Backofficebureau bood de extra dienstverlening waar wij naar op zoek waren. Dit zit onder andere in de mogelijkheid tot wekelijkse margebetaling en de twee verloonmomenten in de week. Maar vooral de aanwezige (juridische) kennis bij de medewerkers zijn een meerwaarde.

Backofficebureau onderscheidt zich hierdoor van andere partijen, aangezien ze hierdoor niet alleen een administratiekantoor zijn, maar ook in alles meedenken. Dit werkt prettig én zorgt ervoor dat we het beste uit onze samenwerking halen. Wij zijn dan ook van plan om in de toekomst met deze backofficepartij te blijven samenwerken.”