Het verhaal van Corio Works | Backofficebureau
Het verhaal van Corio Works
Het verhaal van Corio Works

“Aangezien wij vlakbij de Belgische grens gevestigd zijn, is het een groot voordeel dat Backofficebureau de mogelijkheid biedt om uit te zenden in België."

Corio Works

Na jarenlang als recruiter gewerkt te hebben bij verschillende uitzendbureaus, heeft Jolanda Zielemans sinds 2013 haar eigen uitzendbureau: Corio Works. Jolanda werkt samen met Backofficebureau zodat ze zich geen zorgen hoeft te maken over ziekteverzuim, salarisadministratie, contractbeheer en wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen zij en haar collega's zich volledig focussen op de werving en selectie en betrokken blijven bij hun uitzendkrachten, want dat is wat Corio Works kenmerkt.

Jolanda Zielemans vertelt: “Er zijn veel uitzendbureaus waar je je alleen online kan inschrijven, maar bij ons spreken we alle kandidaten face-to-face. Wij willen de kandidaten namelijk écht zien en ook betrokken blijven tijdens hun dienstverband. En zijn er problemen, dan staan wij altijd voor ze klaar. Ons uitzendbureau staat dan ook voor persoonlijk, menselijk en betrokken.”

Het Heerlens uitzendbureau zendt niet alleen uit in Nederland, maar ook in België. Jolanda: “Aangezien wij vlakbij de Belgische grens gevestigd zijn, is het een groot voordeel dat er bij Backofficebureau de mogelijkheid is om uit te zenden in België. Wat ik daarnaast het meest positief vind in de samenwerking is dat ik ervan uit kan gaan dat ik geen risico loop en dat alles volgens de regeltjes gaat. Uit ervaring weet ik dat dat niet bij alle backofficepartijen het geval is. Ik beveel Backofficebureau dan ook niet voor niets aan aan collega-uitzendbureaus hier in de buurt.”