Het verhaal van Synsel Techniek | Backofficebureau
Het verhaal van Synsel Techniek
Het verhaal van Synsel Techniek

"Door Backofficebureau hoeven wij ons niet druk te maken over de verloning en de wisselende wet- en regelgeving."

Synsel Techniek

Voor de meest hoogwaardige functies in de techniek ben je bij Synsel Techniek aan het juiste adres. Dit technische detacheringsbureau richt zicht voornamelijk op de machinebouwindustrie. Het is een klein bureau, dat wordt ingezet door de grootste technische bedrijven.

Eigenaar Peter-Jan Kloppers vertelt: “Wij onderscheiden ons van andere technische detacheringsbureaus door onze expertise. Wij richten ons op zes specifieke functies in de elektrotechniek en mechatronica. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in deze functies en weten hiervan dus alle ins en outs. En dat is wel belangrijk in de techniekbranche, aangezien de ontwikkelingen in deze branche zich in een snel tempo opvolgen.”

Sinds de oprichting van Synsel Techniek in 2012 werkt Peter-Jan samen met een backofficepartij. Na twee jaar met een andere partij samengewerkt te hebben, stapte hij over naar Backofficebureau. Peter-Jan: “Het gevoel bij Backofficebureau zat gelijk goed. Ik heb prettig contact met mijn vaste contactpersoon en we worden goed geholpen bij vragen. Het fijnste aan samenwerken met Backofficebureau is dat wij ons niet druk hoeven te maken over de verloning en de wisselende wet- en regelgeving. Dat is de expertise van Backofficebureau, zodat wij kunnen ons gewoon kunnen focussen op onze eigen expertise: het detacheren van technici.”