Vrijblijvende Backoffice Demo op Locatie | Backofficebureau
Vrijblijvende backoffice-demo

Vrijblijvende backoffice-demo

Een gebruiksvriendelijk online systeem in jouw eigen huisstijl. Ook dat is onderdeel van onze dienstverlening.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Backoffice demo

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze backoffice demo lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien waar jij en jouw klanten van profiteren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden
Demonstratie

Je wilt een backofficedemonstratie om te zien hoe alles in de praktijk werkt. Dat begrijpen we. Door onze kennismaking weet je al precies wat een samenwerking betekent, kost en opbrengt. Daarnaast heb je al kunnen zien hoe het bij ons geregeld is. Maar hoe werkt het nu echt? Weten waar je aan toe bent is wel zo prettig. Daarom lopen wij het gehele werkproces met je door tijdens onze demo. Digitaal inschrijven van klanten en medewerkers, uren doorgeven en managementoverzichten draaien. Het komt allemaal aan bod tijdens de demonstratie. Uiteraard op een door jou gewenste locatie en geheel vrijblijvend.

Online backoffice systeem in jouw huisstijl

Een professioneel backoffice-systeem is belangrijk voor jouw uitstraling. Bij Backofficebureau begrijpen we dat jij rechtstreeks zaken wilt blijven doen met jouw opdrachtgevers. Je wilt als intermediair het gezicht zijn naar jouw klanten. Om die reden verzorgen wij een backoffice portal in jouw eigen 'look & feel'. Backofficebureau hanteert namelijk jouw logo en huisstijlkleuren. Dat zorgt voor herkenning naar jouw opdrachtgevers als zij in de digitale omgeving werken. Dat geldt ook voor de facturen die we vanuit Backofficebureau naar jouw klanten sturen, ook daarop staat jouw logo vermeld.

Na de demonstratie weet je precies hoe alles werkt. Overtuigd? Dan kan je na het formeel maken van de samenwerking jouw backoffice met een gerust hart aan ons over laten. Wij zorgen voor het uitbetalen van de gewerkte uren van de medewerkers. Daarnaast profiteer je van de uitgebreide dienstverlening van Backofficebureau. Volledig ontzorgd, daarom kies je voor ons.

Direct starten?

Meteen de samenwerking starten? Of een testcase doen? Het is allemaal mogelijk.

Om een goede basis te leggen voor een betrouwbare en efficiënte samenwerking hebben wij een aantal zaken nodig. Een getekende overeenkomst van opdracht, Kamer van Koophandel-uittreksel en jouw logo. Wij zetten jouw portal klaar en je ontvangt jouw persoonlijke login-gegevens en uitleg over het gebruik van de beveiligde, digitale omgeving. Daarbij volgen de inschrijfsets voor nieuwe opdrachtgevers en nieuwe medewerkers met uitgebreide uitleg over loonverhouding. Ook vertellen wij je over de routing van onze facturering en wat de procedure is ingeval een medewerker ziek of arbeidsongeschikt wordt.

Vervolgens kun jij van start om opdrachtgevers en medewerkers in te schrijven en contracten aan te bieden. Ook werkt vanaf dat moment de urenregistratie. Wij checken de contracten, betalen de uren, nemen het ziekterisico over, begeleiden zieke medewerkers, financieren de lonen, doen de afdrachten en zorgen wekelijks voor jouw margebetaling. Zo geniet jij optimaal van de voordelen van onze backofficedienstverlening.

Liever eerst onze dienstverlening vrijblijvend proberen? Ervaar het zelf met een testcase.

Vraag een gratis demo aan

Backoffice demo

Eerst zien, dan geloven. Tijdens onze backoffice demo lopen we alle functionaliteiten van ons systeem met je door. Zo kun je precies zien waar jij en jouw klanten van profiteren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Verplichte velden