Maak Kennis met dé Backofficespecialist | Backofficebureau
Aangenaam kennismaken

Aangenaam kennismaken

Direct sparren met een expert die alles weet van de uitzendbranche. Wij komen langs wanneer het jou uitkomt.

Bel mij voor een kennismaking

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat samenwerken met Backofficebureau inhoudt: de voordelen, mogelijkheden, het online systeem en de kosten.

Verplichte velden
Vrijblijvend advies bij Backofficebureau

Vrijblijvend advies bij Backofficebureau

Als intermediair kun je uiteenlopende redenen hebben om samen te werken met een backofficepartij. Kosten, risicobeperking, efficiëntie, kwaliteit of simpelweg om de toenemende administratieve rompslomp te beperken.

Misschien werk je al samen met een backofficepartij, maar wil je een kwaliteits- en kostenvergelijk met Backofficebureau. Of overweeg je om zelf een uitzendbureau te starten? Allemaal situaties waar samenwerken met een backofficepartij dé oplossing kan zijn. Maar is dat in jouw specifieke geval ook zo?

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van Backofficebureau: de voordelen, mogelijkheden, gevolgen en de kosten. 

Bovendien krijg je tijdens ons bezoek een demonstratie van onze digitale omgeving. Vervolgens krijg je na afloop een samenwerkingsvoorstel op papier uitgewerkt om daarmee tot een goede afweging te komen.

'Vrijblijvend' betekent bij ons ook écht vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om te bepalen of een samenwerking geschikt voor je is en om al jouw vragen te beantwoorden. Daag ons uit!

Maak een afspraak

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden