Vrijblijvend proberen met een Testcase | Backofficebureau
Backoffice testcase

Backoffice testcase

Eerst zien, dan geloven. Probeer zelf onze dienstverlening, zonder ergens aan vast te zitten.

Maak een afspraak Daarom Backofficebureau

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Vrijblijvend uitproberen met een backoffice testcase

Onze dienstverlening uitproberen met een testcase? Dat kan! Door onze kennismaking en demonstratie ken je onze werkwijze en weet je precies waar je aan begint. Tijdens een testcase kun je alles in het echt proberen om te zien hoe het voor jou werkt. 

Wij geloven in de toegevoegde waarde van onze dienstverlening en bouwen graag aan langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Wij geloven echter dat exclusiviteitsclausules en opzegtermijnen daar niet bij horen. Daarom kun je bij ons op ieder moment de dienstverlening stopzetten. Je zit nergens aan vast.

Dit betekent dus ook dat je vrijblijvend onze dienstverlening uit kunt proberen. Starten met één opdrachtgever en één uitzendkracht om te kijken of dit voor jou de oplossing is? Geen probleem! Vraag vandaag nog een testcase aan, of maak een afspraak om jouw mogelijkheden te bekijken. Ontdek zo alle voordelen van Backofficebureau.

Testcase aanvragen

Testcase

Liever eerst testdraaien? Geen probleem. Wij geloven in langdurige samenwerking, maar niet afgedwongen door contracten. Bij ons kun je dus rustig een testcase doen, zo kun je de dienstverlening echt ervaren.

Verplichte velden