Payroll voor uitzendbureaus en intermediairs | Backofficebureau
Payroll voor uitzendbureaus

Payroll voor uitzendbureaus

Administratie zorgeloos uitbesteden voor jouw flex onderneming. In één klap alles goed geregeld bij Backofficebureau.

Ontdek de oplossing voor intermediairs Plan een kennismaking
Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze ervaren collega's gaan wij in op de situatie waarin jij je bevindt. Na dit gesprek heb je een goed beeld van wat samenwerken met Backofficebureau inhoudt: de voordelen, mogelijkheden, het online systeem en de kosten.

Verplichte velden
Payrolling voor uitzendbureaus en intermediairs

Payrolling voor uitzendbureaus en intermediairs

Als uitzendbureau of detacheringsbureau gebruikmaken van payrolling? Besteed jouw backoffice dan zorgeloos uit aan Backofficebureau. Jouw medewerkers komen dan op onze payroll. Hiermee nemen wij de risico's en lasten van je over, zodat jij je bezig kan houden met de werving en selectie. Dit bespaart niet alleen veel tijd en geld, maar vergroot ook meteen de kennis van jouw organisatie. Backofficebureau is namelijke dé kennisexpert in de uitzendbranche. Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd, zo weet jij dat het écht goed geregeld is. Volledige ontzorging noemen wij dat. 

Kortom, minder risico, minder rompslomp en meer flexibiliteit. Niet voor niets gingen vele uitzendorganisaties jou al voor. Benieuwd naar de dienstverlening?

Ontdek onze ontzorging