Samenwerken met dé backoffice-expert | Backofficebureau
Samenwerken met Backofficebureau

Samenwerken met Backofficebureau

Administratie, voorfinanciering, wet- en regelgeving en risicobeheersing. In één klap goed geregeld bij Backofficebureau.

Maak een vrijblijvende afspraak Bel mij voor meer informatie

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden

Bel mij

Vind je het makkelijker als wij contact met jou zoeken? Geen probleem! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op. Handig toch?

Verplichte velden
Samenwerken met Backofficebureau

Alles goed geregeld

Backofficebureau staat in het teken van complete ontzorging voor uitzendbureaus en intermediairs. Wij verzorgen dus niet alleen de administratie, maar ook alles op financieel en juridisch gebied.

 • Volledige ontzorging
  Wij verzorgen voor jou de complete backoffice, salarisadministratie, contract- en debiteurenbeheer. Daarnaast ontzorgen wij jou in de werkgeversrisico’s en we regelen alles rondom ziekte en re-integratie van uitzendkrachten.
 • Hulp bij werving en selectie
  Mak gebruik van onze vacaturebank en van onze online werving- en selectietools.
 • Kennisexpert in de branche
  Als kennisexpert verzorgen wij de backoffice voor tal van opdrachtgevers. En dat al meer dan 15 jaar. Met onze kennis, ervaring en focus op goed werkgeverschap zijn wij de experts in jouw branche. Niet voor niets verwerken wij meer dan 6 miljoen uren per jaar voor onze opdrachtgevers. Nodig ons uit voor een gesprek en oordeel zelf.
 • Écht goed geregeld
  Naast onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring hebben wij alle certificeringen in huis. Niet alleen jouw uitzendbureau, maar ook jouw opdrachtgevers profiteren hiervan. Met Backofficebureau ben je verzekerd van betrouwbaarheid en kwaliteit.
"Complete ontzorging, kennis en kwaliteit, daarom kiezen intermediairs voor Backofficebureau."
Backoffice administratie direct geregeld bij Backofficebureau

Administratie uitbesteden

Zoals je van een backofficedienstverlener mag verwachten nemen wij alle administratieve handelingen over en zorgen we voor de juiste infrastructuur. Wij als backofficepartner regelen alles: van het contract tot en met de uitbetaling. Ook innoveren wij continu ons systeem met de nieuwste technologie. Zo profiteren jij en jouw klanten direct met ons mee.

Contracten en urenverwerking

We regelen de contracten, bieden ze aan uitzendkrachten aan en verlengen ze. Daarnaast adviseren en informeren onze specialisten over de looptijd, duur en risico van de verschillende contractmogelijkheden.

Loon- en salarisadministratie

Wij zorgen voor het uitbetalen van vakantiegeld en regelen vakantiedagen en kort verzuim. Daarnaast doen we de sociale afdrachten en zorgen we voor een correcte inschaling en toepassen van de verplichte verhogingen. 

Ook profiteer je bij ons direct van een compleet, gebruiksvriendelijk online systeem in jouw eigen huisstijl. Daarmee worden digitaal uitzendkrachten ingeschreven, contracten aangeboden en uren doorgegeven en goedgekeurd. Daarnaast heb je altijd je actuele rapportages beschikbaar. In onze vrijblijvende demonstratie laten wij dit graag aan je zien.

Backofficebureau neemt ook de werkgever- en financieringsrisico's op zich

Werkgever- en financieringsrisico's

Met onze backofficedienstverlening ontzorgen wij jou in werkgever- en ondernemersrisico's. Zo doen wij de voorfinanciering, kredietchecks en margebetalingen. Ook ligt het complete debiteurenbeheer bij ons.

Allemaal onderdeel van onze complete ontzorging.

Backofficebureau waarborgt de cao, wetgeving en goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap

Wij nemen goed werkgeverschap zeer serieus. Dat begint bij uitzendkrachten geven waar zij recht op hebben. Maar daar gaan wij graag wat verder in. Zo bieden wij een studieplatform aan waarop de uitzendkracht zichzelf zowel online als klassikaal kan doorontwikkelen.

En hebben ze vragen? Dan kunnen ze elke werkdag terecht bij onze HR-consulenten.
 

Wet- en regelgeving

Je kunt ervan op aan dat wij zorgen voor het bijhouden en toepassen van (nieuwe) wet- en regelgeving. Ook kun je bij ons terecht voor juridische vraagstukken en advies. Wij bieden als kennisexpert handige tips en tools om jouw uitzendbureau nóg beter te maken. Wij houden seminars, geven trainingen en bieden nieuwsbrieven aan over actuele ontwikkelingen in de uitzendbranche. Zo blijf jij volledig op de hoogte.

Kortom, bij Backofficebureau ben je verzekerd van een backofficespecialist die jouw zorgen volledig uit handen neemt. Jij blijft in control en wij zorgen als jouw partner voor de juiste uitvoering en toepassing. Niet voor niets zijn wij een van de grootste backofficedienstverlener voor intermediairs.

Benieuwd hoe onze dienstverlening jouw uitzendbureau verder helpt?

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
01

Kennismaking

Tijdens ons eerste gesprek leren we je niet alleen alles over ons en onze dienstverlening, maar kan je direct de diepte in.

Na afloop weet je exact hoe onze dienstverlening werkt, wat het kost en wat het oplevert. Uiteraard is onze kennismaking geheel vrijblijvend.

02

Demonstratie

De voordelen zijn je bekend, de kosten ook. Tijd voor een kijkje in het systeem en de mogelijkheden. Wij nemen je mee door jouw toekomstige portal. Van uren invoeren, contracten aanbieden tot en met de opmaak van de portal met jouw logo en huisstijl.

03

Testcase

Inmiddels heb je alle facetten kunnen zien en is het totale plaatje duidelijk. Maar om echt te kunnen vergelijken, moet je onze dienstverlening ervaren. En dat kan, geheel vrijblijvend. Vraag vandaag nog een testcase aan.

Wij maken niet alleen het verschil voor jou, maar ook voor jouw klanten en uitzendkrachten.