Backoffice dienstverlening vergelijken? 7 tips | Backofficebureau
Backoffice vergelijken? 7 tips

Backoffice vergelijken? 7 tips

Waar let ik op wanneer ik ga samenwerken met een backofficepartij? Alles wat je moet weten, inclusief handige checklist.

Download de gratis whitepaper Vrijblijvend adviesgesprek
Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden
Whitepaper Backoffice vergelijken en uitbesteden tips

Backoffice uitbesteden als uitzendbureau? Dit moet je weten.

Een backoffice partij in de uitzendbranche is een bedrijf dat gespecialiseerd is in salarisadministratie, contractbeheer, urenverwerking, debiteuren en risico's van een uitzendbureau. Naast risicobeperking, brengt het veel schaal- en kennisvoordelen met zich mee.

Backoffice-aanbieders vergelijken is echter lastig. In Nederland zijn er diverse backoffice dienstverleners met elk hun eigen backoffice dienstverlening. Zowel de inkoopprijzen als de voorwaarden kunnen sterk verschillen per backoffice bedrijf. Maar hoe herken jij deze verschillen of kleine lettertjes?

Aan de hand van 7 tips leggen wij jou haarfijn uit welke vragen je moet stellen en waarop je moet letten wanneer je op zoek gaat naar een geschikte backofficepartij. Ontleding van de factor, de risicodekking en mogelijke contractvormen en verplichtingen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast bevat de whitepaper een handige checklist met vragen die je moet stellen voor een goede inhoudelijke vergelijking.

Met deze whitepaper heb je alle tools in huis om een goede vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders om zo jouw ideale backoffice partner te vinden. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Download de whitepaper

Ervaar het gemak van Backofficebureau

Ben jij op zoek naar dé backoffice dienstverlener in de uitzendbranche? Dan ben je bij Backofficebureau aan het juiste adres. Met meer dan 17 jaar ervaring, 100+ specialisten in dienst en meer dan 6 miljoen verwerkte uren per jaar zijn wij één van de grootste backofficedienstverleners van Nederland. Nieuwsgierig hoe wij jouw uitzendbureau verder helpen?

Afspraak maken

Een goed gesprek met iemand die alles weet over jouw vakgebied. Moeilijke vragen? Een aanbod vergelijken? Daag ons uit! Direct sparren dus, dat mag je van ons verwachten.

Verplichte velden